Contact

Bel

06 52 62 49 11

Bezoek

Ezingerweg 27  Meppel

Contactformulier
Wat mensen zeggen

“Een vrouw die moeiteloos kracht en zachtheid combineert.

Xander

“Je hebt gekozen voor een energetische massage die goed aansloot bij mijn wens. Alles was aangenaam en vooral de zachte afronding aan de romp na een steviger behandeling van de rug. Een effect was ruimte en ook rust in het lichaam.

Sjef

“Je voorkomen is er een van power en kracht. En wanneer iemand in jouw ogen kijkt en jouw zachte blik mag ontmoeten is daar die grootse mildheid, compassie en aandacht voor de ander. Heerlijk thuiskomen bij jou. Dank je wel!

Felicia

“Merci voor de deugddoende massage en de inzichten.

Fred

“Het was erg ontspannen. Het was bijzonder te merken dat tijdens de behandeling van mijn linkerbeen/-bil deze duidelijk meer ontspannen voelde dan mijn rechterkant. Na  afloop voelde ik mij erg fijn en ontspannen. Ik heb heerlijk geslapen, beter dan in de week voorafgaand aan de behandeling.

Jeroen

“De combinatie van stevigheid en zachtheid was heerlijk, zowel in de aanraking als in het contact, waardoor ik ook meer kanten van mezelf kon laten zien, toelaten en ontdekken. Ik vond het een geweldig liefdevolle ervaring. De kwaliteit kwam door de aandacht en de liefde, bepaalde vorm van geborgenheid. Die was er gewoon!”

Miranda

“De hele behandeling was aangenaam. Mooi dat je tijdens de behandeling ‘actief’ blijft met de hulpvraag. In combinatie met lichaamswerk/ademhaling kwam ik op een dieper niveau. Er bleek iets ‘anders’ onder mijn hulpvraag te zitten. Ik kreeg het inzicht dat het niet om die vraag ging.

Minke

“Lieve Margret, wat een heerlijke massage en fijne aandacht tijdens de ademsessie. Veel dank daarvoor.

Margot

“Mijn hele lichaam is gemasseerd, met extra aandacht voor mijn nek en rug. Het was zeer aangenaam. Ik voel me zeer zacht nu. En ruimer.”

Marleen

“Jouw massage, jouw aanraking, jouw oprechte belangstelling waren heel erg plezierig. Het masseren zelf was niet te hard maar zeker ook niet te zacht. Prettige aanraking. Prettige stem, rustig.”

Jet

“Je handen waren aangenaam, vooral het afwisselen van stevig naar zacht. Dat voelde goed en liefdevol. Het was een heerlijke massage.

Loes

“Ik ontving een massage van het hele lichaam, met specifieke aandacht voor de nek en schouders. De massage was aangenaam en effectief. De dagen erna heerlijk losse schouders en nek. Voor mij was dit de juiste behandeling en aanpak. Ik ervaar je behandeling als zeer prettig!!

Willem

Leven vanuit je essentie

In verbinding met jezelf

Heb je een hulpvraag?
Fysiek, mentaal of emotioneel?
Dan nodig ik je uit om je hulpvraag in te brengen,
zodat ik mijn behandeling daarop kan afstemmen.