Over mij

Even voorstellen

Margret Eikens

Mijn naam is Margret Eikens en ik woon sinds 2019 met veel plezier in Meppel.

In 2010 heb ik in mijn loopbaan het roer omgegooid. Ik ben gestopt met mijn bedrijf, Eikens P&O Advies & Management, omdat ik werk wilde doen dat mij meer vervulling gaf. Ik ben begonnen met de 7-jarige opleiding Spirituele Psychologie bij Wendy van Mieghem. Deze opleiding heb ik in 2016 afgerond. Daarna heb ik bij Wendy nog modules van de Bewust Leven opleiding gevolgd.

Mijn praktijk

Praktijkadres

Je bent van harte welkom voor een Energetische massage in mijn praktijk in Meppel,
Ezingerweg 27.

Tarieven

Je kunt kiezen voor een massage van 60 of 90 minuten.
Voorafgaand aan de massage stemmen we af wat je nodig hebt.

€ 60,- € 90,- Cadeaubon vanaf € 25,-
voor een massage van 60 minuten voor een massage van 90 minuten Zoek je een origineel cadeau? Geef dan een cadeaubon voor een Energetische massage. Mogelijk vanaf € 25,-. Bestellen kan hier.
Maak een afspraak
Wat mensen zeggen

“Je voorkomen is er een van power en kracht. En wanneer iemand in jouw ogen kijkt en jouw zachte blik mag ontmoeten is daar die grootse mildheid, compassie en aandacht voor de ander. Heerlijk thuiskomen bij jou. Dank je wel!

Felicia

“De hele behandeling was aangenaam. Mooi dat je tijdens de behandeling ‘actief’ blijft met de hulpvraag. In combinatie met lichaamswerk/ademhaling kwam ik op een dieper niveau. Er bleek iets ‘anders’ onder mijn hulpvraag te zitten. Ik kreeg het inzicht dat het niet om die vraag ging.

Minke

“Je handen waren aangenaam, vooral het afwisselen van stevig naar zacht. Dat voelde goed en liefdevol. Het was een heerlijke massage.

Loes

“Mijn hele lichaam is gemasseerd, met extra aandacht voor mijn nek en rug. Het was zeer aangenaam. Ik voel me zeer zacht nu. En ruimer.”

Marleen

“De combinatie van stevigheid en zachtheid was heerlijk, zowel in de aanraking als in het contact, waardoor ik ook meer kanten van mezelf kon laten zien, toelaten en ontdekken. Ik vond het een geweldig liefdevolle ervaring. De kwaliteit kwam door de aandacht en de liefde, bepaalde vorm van geborgenheid. Die was er gewoon!”

Miranda

“Je hebt gekozen voor een energetische massage die goed aansloot bij mijn wens. Alles was aangenaam en vooral de zachte afronding aan de romp na een steviger behandeling van de rug. Een effect was ruimte en ook rust in het lichaam.

Sjef

“Merci voor de deugddoende massage en de inzichten.

Fred

“Een vrouw die moeiteloos kracht en zachtheid combineert.

Xander

“Ik ontving een massage van het hele lichaam, met specifieke aandacht voor de nek en schouders. De massage was aangenaam en effectief. De dagen erna heerlijk losse schouders en nek. Voor mij was dit de juiste behandeling en aanpak. Ik ervaar je behandeling als zeer prettig!!

Willem

“Lieve Margret, wat een heerlijke massage en fijne aandacht tijdens de ademsessie. Veel dank daarvoor.

Margot

“Het was erg ontspannen. Het was bijzonder te merken dat tijdens de behandeling van mijn linkerbeen/-bil deze duidelijk meer ontspannen voelde dan mijn rechterkant. Na  afloop voelde ik mij erg fijn en ontspannen. Ik heb heerlijk geslapen, beter dan in de week voorafgaand aan de behandeling.

Jeroen

“Jouw massage, jouw aanraking, jouw oprechte belangstelling waren heel erg plezierig. Het masseren zelf was niet te hard maar zeker ook niet te zacht. Prettige aanraking. Prettige stem, rustig.”

Jet